Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over Digitaal Groeien. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Contact

De meeste mensen zullen in 30 - 90 dagen voelbare en meetbare impact op hun business ervaren. Iedereen werkt echter in het eigen tempo. Wanneer je tijd beperkt is en je het programma volgt naast je dagelijkse werkzaamheden, hou er dan rekening mee dat je ongeveer 12 maanden bezig zult zijn om de volledige transformatie door te te maken.

We werken met ondernemers in de zakelijke dienstverlening, maar ook met professionals binnen MKB bedrijven die hun kennisniveau willen upgraden van tactisch naar strategisch. We werken eigenlijk altijd met mensen die willen groeien. Niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk.

Er zijn verschillende manieren om antwoord te krijgen op je vragen. Pas hiervoor de volgende volgorde toe: stel je vraag eerst in de besloten community, daarna in de wekelijkse coaching Q&A sessies en daarna via support@digitaalgroeien.nl

De coaching vindt plaats via wekelijkse coaching sessies  via Zoom. Je kunt je van te voren aanmelden voor een sessie en je vraag insturen via het daarvoor bestemde formulier. Tijdens de sessie krijg je 1 op 1 toegang tot een of meerdere van onze coaches (Chris en Sebas).

Absoluut. We garanderen dat als je blijft doen wat je altijd deed je dezelfde resultaten zult behalen. Dat is onze garantie. Dat gezegd hebbende, garanderen we ook dat ons systeem werkt. Volg het programma, doe de opdrachten. Pas alles in de praktijk toe. Mocht je nog geen bevredigende resultaten krijgen dan gaan wij er met ons team alles aan doen je alsnog op koers te krijgen. Mocht je daarna binnen 12 maanden geen resultaten zien, dan storten we het volledige bedrag naar je terug, no questions asked.