Testimonials

Lees onderstaand de reacties van onze deelnemers.

Paul Hendriks
De Kunning Concepts

"Als online brand designer / marketeer ben je continu bezig met verandering. Of het nu nieuwe technieken zijn, of compleet nieuwe modellen en aanpakken voor strategie, we moeten mee om relevant te blijven voor onze opdrachtgevers. Het onlineprogramma en de daarop aansluitende cohort hebben ervoor gezorgd dat alle blokjes op hun plek vielen. Hierdoor werd mijn eigen groei gefaciliteerd door de creatie van gewoontes en verandering in mindset. Het gaf me de structuur om diverse tactieken, frameworks en strategieën in te zetten, die het beste past bij de specifieke casus.

Daarnaast ontstond er met de cohort een sterke vorm van accountability. Het was het een bron van inspiratie, validatie en co-creatie. Op gegeven moment was het zelfs niet meer nodig voor de jedi-masters Sebastian en Christiaan, om te reageren op de vragen. Want dan hadden andere cohort leden het antwoord al gegeven en waren de vervolgstappen al genomen. Er ontstond zichtbare groei op persoonlijk en zakelijk vlak bij alle deelnemers.

Ik weet zeker, deze groei had ik misschien ooit wel gemaakt, maar nooit zo snel en duurzaam als nu."

Marion Zandbergen
Online Marketeer

"Bij Digitaal Groeien stapte ik in met de wens om de stap te maken van een uitvoerende en assisterende rol naar een strategische rol.

Steeds vaker merkte ik dat mijn klanten niet enkel op zoek waren naar uitvoering, maar ook naar strategie. Maar hoe zag dat eruit in de praktijk? Ik miste het vertrouwen en de kennis om te bieden wat nodig was. Mede hierdoor bleef ik ‘hangen’ op een niveau wat niet bevredigend was. Ik wilde meer kunnen bieden.

Digitaal Groeien geeft inzicht in alle onderdelen van een digitale strategie, met voorbeelden. En doordat je Christiaan, Sebas en de groep naast je hebt staan is er ontzettend veel kennis en ervaring om je heen en is er een plek voor je vragen.

Mijn ervaring is een warme groep. Veel geduld, openheid en inhoudelijke feedback op je gedachten, ideeën en voortgang. Een stok achter de deur en ook ruimte om je eigen pad te lopen en te ontdekken.

Wat het me heeft gebracht is meer zelfvertrouwen, een vernieuwd aanbod, een andere werkwijze, en de vanzelfsprekendheid om vanaf de basis te starten op het snijvlak van uitvoering en strategie.

Mijn werk wordt alleen maar leuker, omdat ik nu het idee heb echt samen met mijn klanten aan iets te bouwen, in plaats van slechts een klein schakeltje in het geheel te zijn."

Stephan Bloemberg
Tailored Webdesign

"Mijn deelname aan de Mastermind cohort traject van Digitaal Groeien is echt een gamechanger. Het heeft me gigantisch veel inzicht gegeven gezien Chris en Sebas exact in eenzelfde soort fase hebben gezeten toen ze begonnen.

De hoeveelheid relevantie in de onderwerpen is enorm. Ik ben gelijk mijn lessen gaan toepassen in de praktijk en het heeft me direct al winst opgeleverd. Alleen al het inzicht dat ik te weinig vraag voor wat ik lever, het hebben van een goede strategie en propositie en het maken van een solide businesscase.

Dit traject is voor mij echt de redding geweest om niet gevangen te raken in die leveranciersrol en overal maar ja op te zeggen. En daardoor te veel kleine klanten te hebben met een veel te lage omzet. Ik zit nu in de transitie, maar ik krijg alle hulp van de mastermindgroep en de expertise van Chris en Sebas.

Ik ben blij dat ik de stap heb gemaakt en hiervoor heb gekozen. Ik kan het andere ondernemers ook zeker aanbevelen."

Eric Kooijman
Webstrateeg

"Digitaal Groeien deelt superveel kennis uit eigen ervaring met dit praktische en heldere programma. De combinatie met een Mastermind maakt dat ik de inhoud van het programma niet alleen veel beter kon begrijpen, ik was ook veel meer gemotiveerd om er direct mee aan de slag te gaan!

Christiaan heeft het vermogen om tot de kern door te vragen en je heel concreet aan te zetten tot actie.

De setting is heel verbindend en er heerst een fijne combinatie van persoonlijk groeien en zakelijk presteren."

Johanna Oosterbaan
Goudenwebsite

"Ik denk dat de inhoud van het programma heel veel waarde biedt voor marketeers die next level willen adviseren naar klanten toe. En daarnaast ook aan ondernemers die willen groeien met een goede marketeer naast zich."

Wouter van Soeren
Ondernemerschap Acedemy

"Ik heb veel waarde uit het programma gehaald. Het laat je op een strategische manier nadenken over je marketing zodat je niet ongestructureerd aan de slag gaat met losse tactieken. De waarde die wordt gegeven is goed. Heel fijn dat het praktijk gericht is en dat je de kennis meteen kunt toepassen. Het helpt je cyclisch te werken en te leren van je experimenten."

Ruben jurna
Teamrol Indexator

"We zijn nu een jaar verder en de resultaten spreken voor zichzelf: door een lange termijn strategie te formuleren en hier vol op in te zetten zien we dat we steeds makkelijker klanten zijn gaan aantrekken. De content die wij maken sluit aan bij wat onze klanten willen en er zit een duidelijke rode draad in onze strategie: dit vinden wij fijn omdat het houvast geeft en er duidelijke resultaten geboekt worden. Ik zou dit traject aanbevelen voor elke ondernemer die het online marketing kanaal optimaal wil gaan inzetten en nog geen helder idee heeft waar hij/zij moet beginnen en daarvoor een partner zoekt die meedenkt vanuit kennis en expertise, erg kritisch is, niet loslaat en jou stimuleert om zelf eigenaarschap te pakken over je online marketing."

Jean-Paul Klerks
Tactic DM & Luna

"Mijn verwachtingen zijn zeker uitgekomen, maar er is nog meer gebeurd. Ik ben groter gaan denken als ondernemer. Gedurende het programma ben ik gegroeid in de manier waarop ik de maximale potentie kan halen uit klantcases en al tijdens m’n eigen sales proces kan inzetten op waardetoevoeging. Eerst dacht ik: “Iedere klus binnenhalen is mooi meegenomen”. Nu denk ik daar heel anders over en richt ik me veel meer op klanten die goed bij me passen. Dat is persoonlijk wel een van de grootste ‘wins’ geweest voor mij."