Transformeer van uitvoerend marketeer naar groeiversneller

Word Groeiversneller
[de shortcut]

  • Groei je omzet en impact met 10-30x
  • Leer een bewezen strategieproces faciliteren
  • Ontwikkel je van leverancier naar strategisch partner

Kennismaken

Doel: Betere klanten, meer omzet, meer impact
Vorm: Online training en persoonlijke coaching
Programmaduur: 8 weken

Wat

Een programma dat bestaat uit een online training van 8 weken en een community met gedreven ondernemers. Desgewenst aangevuld met offline en online mastermind sessies of 1 op 1 coaching.

Voor wie

Zelfstandig marketeers, Webdesigners, Creatief ondernemers en (Co-)founders van agencies t/m 10 medewerkers.

Waar

We hebben een online programma en een online community. De mastermind sessies en 1 op 1 coaching zijn deels online en deels offline.

Hoe

Bekijk de video’s, doe de opdrachten, gebruik de tools en templates. Stel vragen in de community of mastermind sessies. Volg het proces en realiseer impact!

Wanneer

Het online programma start op het moment dat je wordt toegelaten. De mastermind cohorts starten enkele malen per jaar. Je krijgt levenslang toegang tot de online resources.

Waarom

DigitaalGroeien is gecreëerd om het MKB te helpen groeien. Het programma helpt je jaren van je leercurve af te schrapen zodat je sneller impact kunt maken.

Wat krijg je?

Om succesvol te zijn heb je meer nodig dan kennis alleen. Daarom bieden we je een nieuw 'besturingssysteem ' voor moderne marketing en sales en een bewezen proces gebouwd op het optimaliseren van mindset, methodes en gewoontes aangevuld met een community en de persoonlijke begeleiding door experts.

Bewezen methode en proces

Groei mindset én gewoontes

Community van vakidioten

Persoonlijke begeleiding

Tools & templates

Acountability mechanismes

Ervaringen van deelnemers

"We zijn nu een jaar verder en de resultaten spreken voor zichzelf: door een lange termijn strategie te formuleren en hier vol op in te zetten zien we dat we steeds makkelijker klanten zijn gaan aantrekken."

Ruben Jurna
Teamrol Indexator

"Mijn verwachtingen zijn zeker uitgekomen, maar er is nog meer gebeurd. Ik ben groter gaan denken als ondernemer. Gedurende het programma ben ik gegroeid in de manier waarop ik de maximale potentie kan halen uit klantcases."

Jean-Paul Klerks
Tactic

"De inhoud van het programma biedt heel veel waarde voor marketeers die next level willen adviseren naar klanten toe. En daarnaast ook aan ondernemers die willen groeien met een goede marketeer naast zich."

Johanna Oosterbaan
Gouden Website

Inhoud van het programma

Wat je leert en waar je anderen straks mee kunt helpen

Voor digitale vernieuwers in het MKB

Deze online training is speciaal ontwikkeld voor Zzp-ers, freelancers en agencies die MKB bedrijven helpen op het gebied van Marketing en Sales.

Voor wie is het?
  • Zelfstandig marketeers & (Web)designers
  • Creatieve oondernemers
  • Co-founders van agencies
Voor wie is het niet?
  • Corporate marketeers
  • E-commerce ondernemers
  • Get-rich quick seekers

Wouter van Soeren
Ondernemerschap Acedemy

"Ik heb veel waarde uit het programma gehaald. Het laat je op een strategische manier nadenken over je marketing zodat je niet ongestructureerd aan de slag gaat met losse tactieken. De waarde die wordt gegeven is goed. Heel fijn dat het praktijk gericht is en dat je de kennis meteen kunt toepassen. Het helpt je cyclisch te werken en te leren van je experimenten."

Veelgestelde vragen