Transformeer van uitvoerend marketeer naar groeiversneller

Word Groeiversneller
[de shortcut]

  • Groei je omzet en impact met 10-30x
  • Leer een bewezen strategieproces faciliteren
  • Ontwikkel je van leverancier naar strategisch partner

Aanschaffen

Doel: Betere klanten, meer omzet, meer impact
Vorm: Online training en persoonlijke coaching
Programmaduur: 8 weken

Wat

Een programma dat bestaat uit een online training van 8 weken en een community met gedreven ondernemers. Desgewenst aangevuld met offline en online mastermind sessies of 1 op 1 coaching (tegen meerprijs).

Voor wie

Zelfstandig marketeers, Webdesigners, Creatief ondernemers en (Co-)founders van agencies.

Waar

We hebben een online programma en een online community. De mastermind sessies en 1 op 1 coaching zijn deels online en deels offline.

Hoe

Bekijk de video’s, doe de opdrachten, gebruik de tools en templates. Stel vragen in de community of mastermind sessies. Volg het proces en realiseer impact!

Wanneer

Het online programma start op het moment dat je wordt toegelaten. De mastermind cohorts starten enkele malen per jaar en duren 6 maanden. Je krijgt levenslang toegang tot de online resources.

Waarom

DigitaalGroeien is gecreëerd om het MKB te helpen groeien. Het programma helpt je jaren van je leercurve af te schrapen zodat je sneller impact kunt maken.

Wat krijg je?

Om succesvol te zijn heb je meer nodig dan kennis alleen. Daarom bieden we je een nieuw 'besturingssysteem ' voor moderne marketing en sales en een bewezen proces gebouwd op het optimaliseren van mindset, methodes en gewoontes aangevuld met een community en de persoonlijke begeleiding door experts.

Bewezen methode en proces

Groei mindset én gewoontes

Community van vakidioten

Persoonlijke begeleiding

Tools & templates

Acountability mechanismes

Ervaringen van deelnemers

"De Mastermind cohort van Digitaal Groeien is een gamechanger, met inzichten van Chris en Sebas die direct toepasbaar zijn. Het traject voorkwam dat ik vastliep in een leveranciersrol en hielp me waarde te realiseren. Een aanrader voor ondernemers in transitie."

Stephan Bloemberg
Tailored Webdesign

"Digitaal Groeien bracht me het zelfvertrouwen en inzicht om vanuit een uitvoerende naar een strategische rol te groeien. De warme groep biedt kennis, ervaring en ruimte voor eigen ontwikkeling, waardoor mijn werk nu echt samenwerken met klanten is, in plaats van slechts een schakeltje te zijn."

Marion Zandbergen
Online Marketeer

"Digitaal Groeien biedt praktische kennis en ervaring, versterkt door een motiverende Mastermind. Christiaan's doortastendheid en de verbindende sfeer stimuleren concrete actie. Het programma bevordert zowel persoonlijke groei als zakelijk succes."

Eric Kooijman
Webstrateeg

Voor digitale vernieuwers in het MKB

Deze online training is speciaal ontwikkeld voor Zzp-ers, freelancers en agencies die MKB bedrijven helpen op het gebied van Marketing en Sales.

Voor wie is het?
  • Zelfstandig marketeers & (Web)designers
  • Creatieve ondernemers
  • Co-founders van agencies
Voor wie is het niet?
  • Corporate marketeers
  • E-commerce ondernemers
  • Get-rich quick seekers

Inhoud van het programma

Wat je leert en waar je anderen straks mee kunt helpen:

Veelgestelde vragen

Alle overige vragen:

Wouter van Soeren
Ondernemerschap Acedemy

"Ik heb veel waarde uit het programma gehaald. Het laat je op een strategische manier nadenken over je marketing zodat je niet ongestructureerd aan de slag gaat met losse tactieken. De waarde die wordt gegeven is goed. Heel fijn dat het praktijk gericht is en dat je de kennis meteen kunt toepassen. Het helpt je cyclisch te werken en te leren van je experimenten."