Ons verhaal in ‘t kort:

2 Ondernemers (+ team)
1 Digital Growth Agency
1 Managementboek bestseller
1 Training- & Coaching programma
1 Missie: Alle MKB bedrijven in 2030 digitaal volwassen

Nice to meet you!

Wij zijn Christiaan Slierendrecht en Sebastian Kopp. Ondernemers en online marketing strategen.

We leerden elkaar 15 jaar geleden kennen toen we beiden competitief poker speelden. En al snel zagen we de potentie van het online kanaal op andere vlakken dan geld verdienen met poker.

We bouwden in de loop der jaren meerdere bedrijven op waaronder de toonaangevende digital growth agency JijOnline.

Wij helpen zakelijke dienstverleners te groeien in omzet én impact door zich door te ontwikkelen tot strategisch partner voor hun klanten.

Bekend van:

Visie & Missie

In 2011 begonnen wij met ondernemen om het anders te doen.

Om een omgeving te creëren waarin je zelf de randvoorwaarden voor duurzame en persoonlijke groei vorm geeft.

Deze drijfveer kwam voort uit het leren kennen van corporate werkomgevingen. Omgevingen waar, hoe groter de organisatie werd, hoe verder de ‘menselijke ziel’ eruit leek te ontsnappen.

Tegelijkertijd zien we dat het mkb achter blijft op het gebied van digitale (marketing) transformatie.

Zonde. Want het mkb herbergt een enorme potentie aan creatie- en innovatiekracht. Het mkb verbindt met lokale gemeenschappen. Als er alleen maar mkb bedrijven zouden bestaan zou de ecologische druk sterk afnemen en welvaart veel evenrediger verdeeld worden over de wereld.

Dit, terwijl er steeds meer macht komt te liggen bij grote corporates en instituties. Ten koste van het mkb.

Hieruit ontstond onze visie en ‘Big Hairy Audacious Goal’:

“In 2030 ieder Nederlands mkb bedrijf digitaal volwassen.”

Digitaal volwassen worden

Digitaal volwassen worden gaat niet alleen om het digitaliseren van processen. Het gaat ook om het ontwikkelen van ‘verandervaardigheid’.

Het gaat om het voeden van een ‘groeimindset’, het testen en gebruiken van methodes en het omarmen van bepaalde gewoontes.

In dienst van deze missie schreef Christiaan Slierendrecht het boek “Word eens volwassen - Next level online ondernemen” dat het tot een top 3 notering in de Managementboek top 100 schopte.

DigitaalGroeien

DigitaalGroeien is een tweede pilaar in dienst van deze missie. Vanuit JijOnline kunnen we jaarlijks maar een beperkt aantal mkb bedrijven online next level helpen.

Daarom besloten we om met DigitaalGroeien een platform en ontwikkelprogramma te bieden aan marketeers en agency’s die verbinden op:

  • Primaire focus op het mkb
  • Het bieden van eerlijke marketing
  • Klanten verder helpen in digitale volwassenheid

Hoofdkwartier voor Groeiversnellers

DigitaalGroeien is het hoofdkwartier voor ‘Groeiversnellers’. Dat zijn marketeers die geen leverancier (willen) zijn, maar strategisch partner voor hun klanten (willen worden).

Via de online community bieden we een plek om verdiepende discussies aan te gaan en te verbinden met likeminded marketeers. We zijn verenigd onder de hashtag #teamdavid en komen regelmatig online en offline samen. Om te verbinden, de gedeelde missie meer kracht bij te brengen en samenwerking te bevorderen.

Voel jij je aangesproken door deze visie en missie? Join the movement en meld je aan voor de community.

Aanmelden

Waarom bestaat Digitaalgroeien?

DigitaalGroeien is gemaakt om 10 jaar ervaring te vatten in een community en programma zodat anderen ervan kunnen leren. Omdat het altijd sneller is om te leren van iemand die ‘het’ al een keer gedaan heeft en we je die shortcut gunnen. Zodat je jaren van je leercurve af schraapt.
  • 25%-100% omzetgroei realiseren
  • De onzekerheid uit je business halen
  • Peace of mind creëren en stress elimineren
  • Een bewezen systeem en een bulletproof proces
  • Florerende samenwerkingen met jouw klanten

Ervaringen van deelnemers

"We zijn nu een jaar verder en de resultaten spreken voor zichzelf: door een lange termijn strategie te formuleren en hier vol op in te zetten zien we dat we steeds makkelijker klanten zijn gaan aantrekken."

Ruben Jurna
Teamrol Indexator

"Mijn verwachtingen zijn zeker uitgekomen, maar er is nog meer gebeurd. Ik ben groter gaan denken als ondernemer. Gedurende het programma ben ik gegroeid in de manier waarop ik de maximale potentie kan halen uit klantcases."

Jean-Paul Klerks
Tactic

"De inhoud van het programma biedt heel veel waarde voor marketeers die next level willen adviseren naar klanten toe. En daarnaast ook aan ondernemers die willen groeien met een goede marketeer naast zich."

Johanna Oosterbaan
Gouden Website