Over ons

Grip op Duurzame Groei

Als ondernemer in de marketing- en communicatiebranche heb je het niet altijd even makkelijk. Zelfs als je business groeit. Zeurende klanten, deadlines en scope creep zorgen voor stress, koppijn en een onzekere toekomst. Hoe zorg je ervoor dat je grip krijgt op groei en iedere dag fluitend naar je werk gaat?

Stel je eens voor dat je iedere dag met een gerust gevoel aan de slag gaat in de wetenschap dat je bedrijf klaar is voor de toekomst. De sales pipeline is goed gevuld. Je werkt alleen maar met klanten waar je energie van krijgt en er is geen stress en scope creep die je projecten business altijd met zich mee bracht.

Je hebt peace of mind als ondernemer en hebt grip op de groei van je bedrijf. Iedere dag kom je met een voldaan gevoel thuis en kun je de avonden en weekenden genieten van je verdiende rust, zonder dat je nog continu aan allerlei losse eindjes hoeft te denken.

Been there

Wij snappen je. We hebben in jouw schoenen gestaan. De eerste 5 jaar als ondernemer werkten we keihard om te groeien. Het lukte ons ieder jaar tussen de 25% en 65% groei In omzet te realiseren. Maar het eiste wel een tol van ons als ondernemer. Na drie jaar hebben we ons bedrijf moeten opsplitsen vanwege verschil in visie met mede-ondernemers. En daarna is het jaren lang hard werken en bikkelen geweest met veel werkdruk en stress. Tot dat we door kregen dat het ook anders kon.

Maak kennis met VINC

Die ontdekkingstocht en lessen zijn we vast gaan leggen in een interne methodiek die we VINC noemen: Van idee naar Conversie. VINC is een systeem om meer voorspelbaarheid in te bouwen in je business, innovatieve vormen van marketing te omarmen en definitief grip te krijgen op duurzame groei.

Na jarenlange toepassing van VINC in de dagelijkse praktijk van ons online marketing bureau maken we dit systeem nu toegankelijk voor de buitenwereld.

Wat je kunt verwachten van VINC

Met VINC heb je een systeem in handen waarmee je grip krijgt op duurzame groei.
  • 20%+ groei realiseren per jaar
  • Afscheid nemen van hoofdpijnklanten
  • De onzekerheid uit je business halen
  • Peace of mind creëren en stress elimineren
  • Je business laten groeien met innovatieve marketing

Christiaan Slierendrecht

Kennis maken?

Neem contact op om te kijken of we jou verder kunnen helpen met je doelen en uitdagingen.