Ons verhaal in ‘t kort:

2 Ondernemers (+ team)
1 Digital Growth Agency
1 Managementboek bestseller
1 Training- & Coaching programma
1 Missie: Alle MKB bedrijven in 2030 digitaal volwassen

Nice to meet you!

Wij zijn Christiaan Slierendrecht en Sebastian Kopp. Ondernemers en online marketing strategen.

We leerden elkaar 15 jaar geleden kennen toen we beiden competitief poker speelden. En al snel zagen we de potentie van het online kanaal op andere vlakken dan geld verdienen met poker.

We bouwden in de loop der jaren meerdere bedrijven op waaronder de toonaangevende digital growth agency JijOnline. Wij helpen zakelijke dienstverleners te groeien in omzet én impact door zich door te ontwikkelen tot strategisch partner voor hun klanten.

Hieronder lees je ons verhaal:

  • Bekend van:

2010 - De sprong in het diepe

Chris werkt als business consultant in de financiële sector en neemt 3 maanden sabbatical op om na te denken en te reizen. Voor terugkomst van z’n reis verstuurt hij z’n ontslagmail en waagt de sprong als full time online ondernemer.

Sebas werkt als trainer en facilitator bij een outdoor trainingsbureau. Hij ziet echter niet wat de langdurige impact is van de trainingen die ze verzorgen en is er aan toe om een volgende stap te zetten en om echte, voelbare impact te gaan maken.

2011 - Eerste (anti-kraak) kantoor

We huren samen met 2 andere oud pokervrienden anti-kraak een kantoorruimte aan de Kanaalweg in Utrecht. 150 m2 met veel meer ruimte dan we nodig hebben waarin we veel brainstormen, uitproberen, filosoferen en ping pong matches met side bets spelen. Het collectief We Are Media is geboren.

2013 - Start van JijOnline

JijOnline wordt ingeschreven bij de kamer van koophandel en start als webdesign label gespecialiseerd in de creatie van WordPress websites. Op basis van ons ‘VINC-model transformeert JijOnline steeds meer tot een partner in online groei.

2014 - Business break-up

De initiele samenwerking van compagnons dondert echter in elkaar omdat een compagnon besluit uit JijOnline te stappen. Sebas en Chris blijven over en 2 andere compagnons nemen een ander deel van het bedrijf over. Het resultaat na initieel een diep dal en veel zorgen: focus.

2015 - Groeiversnelling

De groei van JijOnline versnelt doordat we onszelf steeds meer positioneren als strategisch partner. We groeien vanaf dit moment jaarlijks tussen de 25% en 100% in omzet.

2017 - Knallen en veel ballen in de lucht

Chris begint aan het schrijven van een boek over marketing transformatie, maar het proces wordt onderbroken door de geboorte van 2 dochters en de operationele druk op kantoor. We ervaren hoe het is om als een kip zonder kop continu in een hamsterwiel van operationele druk te blijven hollen. Dat kan anders. Dat moet anders.

2019 - Nieuwe stek op Rotsoord

We verhuizen naar een nieuw kantoor op Rotsoord. Een plek precies zoals we onszelf voorgesteld op het moodboard van onze visie ontwikkeling sessies. We vinden hernieuwde focus, her-positioneren onze agency en zetten in op het ontwikkelen van ons team en het overbrengen van kennis op onze klanten.

2020 - Groeien in een crisisjaar

Corona kickt in en we gaan in lockdown. Ons hele team werkt remote. De urgentie om meer bij te dragen aan de digitale transformatie van MKB bedrijven wordt letterlijk voelbaar. Chris besluit het manuscript van zijn boek nu eindelijk af te schrijven. We schalen ons team op en maken de grootste groei door tot nu toe, nota bene in een crisisjaar.

2021 - De start van een nieuw verhaal

Begin 2021 verschijnt het boek ‘Word eens volwassen - Next level online ondernemen’. Het wordt een Mangementboek bestseller en bereikt de 3e plek van de Managementboek top 100 bestsellerslijst.

Tijd om gas te geven op onze missie:

“In 2030 ieder MKB bedrijf digitaal volwassen.”

We besluiten digitaalgroeien.nl te lanceren waarmee we zakelijke dienstverleners helpen om duurzaam te groeien. Met betere resultaten, meer impact én spelplezier.

2022 - Groeiversneller voor intrinsiek gemotiveerde marketeers

De eerste deelnemers doorlopen het DigitaalGroeien programma, haken aan bij wekelijkse check-ins en sluiten zich aan bij onze online community. Met voelbare impact én resultaten.

Waarom bestaat Digitaalgroeien?

DigitaalGroeien is gemaakt om 10 jaar ervaring te vatten in een programma zodat anderen ervan kunnen leren. Omdat het altijd sneller is om te leren van iemand die ‘het’ al een keer gedaan heeft en we je die shortcut gunnen. Zodat je jaren van je leercurve af schraapt.
  • 25%-100% omzetgroei realiseren
  • De onzekerheid uit je business halen
  • Peace of mind creëren en stress elimineren
  • Een bewezen systeem en een bulletproof proces
  • Florerende samenwerkingen met jouw klanten