Strategische Marketing Transformatie voor het MKB

Voor ondernemers en professionals die meer impact willen maken.

Manifest

Waar we in geloven. De 10 uitgangspunten die we hanteren voor het creëren van duurzame groei.

Ontdek meer

Concepten

De bouwstenen om grip te krijgen op duurzame groei. ‘Silver bullits’ om de kwaliteit van je dagelijkse beslissingen te verbeteren.

Ontdek meer

Methodiek

Agile marketing methode die helpt in het ontwikkelen van digitale volwassenheid en het realiseren van duurzame groei.

Ontdek meer

Join the movement

  • Laat je omzet groeien met minimaal 20% per jaar
  • Neem afscheid van 'hoofdpijnklanten'
  • Haal de onzekerheid uit je business
  • Creëer peace of mind en elimineer stress
  • Krijg grip op groei met innovatieve marketing

Verbind

Manifest

De traditionele manier waarop we denken over groei, marketing en sales is stuk. We ontdekken steeds betere manieren om waarde te creëren door te innoveren in (online) marketing. De lessen die we hierin hebben geleerd hebben we gebundeld in een aantal vuistregels, samengevat ons manifest.

Lees verder

Concepten

Wanneer je een boek leest blijven er meestal 2 of 3 concepten bij je hangen waar je in de dagelijkse praktijk iets mee kunt. Hier vind je 14 van dit soort concepten. VINC concepten zijn bouwstenen om grip te krijgen op duurzame groei. Zie ze als ‘Silver bullits’ en inpiratieitems om de kwaliteit van je dagelijkse beslissingen te verbeteren.

Lees verder

Methodiek

Hoe omarm je een Digital Marketing Operating System? Ontdek welke concrete stappen je kunt nemen. Welke tools en templates je direct in kunt zetten. Maak ingewikkelde beslissingen eenvoudig en omarm een gemeenschappelijk framework om de kwaliteit van beslissingen te verbeteren.

Lees verder

Verbind

Wil je verbinden met like-minded ondernemers uit het vak en op de hoogte blijven van updates aan de methodiek? Vul dan onderstaande gegevens in en we nemen je op in het DigitaalGroeien netwerk.